Showroom

Fietskarren op je gemak bekijken en uitproberen

Kies de fietskar die het beste bij je past

Wil je alles van dichtbij bekijken en uitproberen? Bezoek dan de Showroom van Qeridoo. Deze vind je in Amersfoort. Adres, openingstijden en de mogelijkheid om je route te plannen vind je onderaan dit scherm.

Aanmelden is overigens niet verplicht, je kunt ook zo bij ons binnen lopen.

Je bent van harte welkom om alle fietskar modellen en accessoires van dichtbij te bekijken, je te oriënteren en  vragen te stellen. In de Showroom kun je alles van dichtbij bekijken en uitproberen. Stel al je vragen en profiteer van aantrekkelijke acties.  Tijdens de openingstijden ben je van harte welkom.

Speciale wensen? Meld het ons vooraf via het formulier hiernaast dan zorgen wij dat alles voor jou klaar staat.

Aanmelden

Kiezen wat het beste bij jullie past

Sommige producten wil je voor aankoop van dichtbij bekijken en uitproberen. Qeridoo biedt je hiervoor de mogelijkheid.

In de Showroom kun je verschillende fietskar modellen naast elkaar bekijken, vergelijken en uitproberen. Bekijk verschillende accessoires en kies wat het beste past in jouw situatie.

Deskundig en ervaren personeel beantwoord je vragen en kan je adviseren over producten die het beste aansluiten bij jouw situatie.

Stel al je vragen en laat je adviseren.  En neem je  kind of kinderen gerust mee dan kunnen ze direct zelf ervaren hoe leuk het is om samen met jou op pad te gaan in een Qeridoo Fietskar.

Alle modellen

Sluit Menu
×

Winkelmand