Disclaimer

Disclaimer voor QeridooNederland
Als je meer informatie wilt of vragen hebt over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@Kidsandmobility.nl.

Disclaimers voor QeridooNederland
Alle informatie op deze website – QeridooNederland.nl – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. QeridooNederland geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (QeridooNederland) vindt, is strikt op eigen risico.
QeridooNederland is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites.
Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat,
andere sites hebben mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden die buiten onze controle vallen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u zaken gaat doen of informatie uploadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken
Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, dan zullen die wijzigingen hier prominent worden vermeld.