Welkom bij Qeridoo

Weten wat ouders beweegt

Qeridoo ontwikkeld en produceert diverse producten in relatie tot kinderen en mobiliteit.
Fietskarren, bagagekarren, babyschalen, baby- en kinderzitjes voor fiets en auto. Comfort, veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij centraal. Niet in de laatste plaats hechten zij zeer aan ervaring van gebruikers.

Zo zijn producten van Qeridoo jaar na jaar verder ontwikkeld tot producten die met veel plezier door vele ouders in de wereld worden gebruikt. Elke dag weer genieten mensen van het gemak van hun Qeridoo producten en dat is waar onze productontwikkelaars het voor doen.

Meer waar voor je geld

Naast kwaliteit en gebruiksgemak zijn wij van mening dat producten betaalbaar moet zijn en blijven. Daarom is de prijs-kwaliteit verhouding bij Qeridoo altijd gunstig. Wie zich oriënteerd zal snel merken dat je met Qeridoo beter uit bent.

Bij Qeridoo zijn we best trots wanneer we zien hoe onze klanten dag in dag uit met veel plezier gebruik maken van onze producten. We doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. Ook als er eens iets is staan we klaar met een oplossing. Service bieden voor, tijdens en na aankoop vinden wij belangrijk dus daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op onze producten.

Goede producten & service

Als je je kind(eren) veilig en comfortabel wilt vervoeren dan zit je goed bij Qeridoo. Met kinderzitjes voor elke leeftijdscategorie,  diverse modellen fietskarren en een scala aan accessoires vind je altijd een oplossing bij Qeridoo.

Qeridoo producten zijn gemaakt voor intensief gebruik. Van dagelijkse ritjes tot die mooie fietsvakantie. Ja, zelf voor een lange reis heb je aan een Qeridoo een fijne reisgenoot. En neem nu de accessoires van Qeridoo die het comfort en gebruiksgemak nog groter maken.

Heb je plannen of wensen dan zijn wij er om je vragen te beantwoorden.

..en ga je die reis maken, dan gaan we met onze producten graag met je meer.

Welkom bij Qeridoo !

Veilig online bestellen & betalen

Op deze website worden betalingen afgehandeld door betaalprovider Sisow

Je selecteert de gewenste producten, kiest de gewenste betaalwijze en Sisow zorgt voor een veilige en inzichtelijke afhandeling van jouw betaling.

Je kunt hierbij zelf bepalen of je vooraf of achteraf betaald voor je aankoop.