Over ons

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Al sind 2006 werkt Qeridoo intensief aan de ontwikkeling van diverse producten voor ouder en kind, waardonder Fietskarren, bagagekarren, hondenkarren, vouwfietsen, babyzitjes en autostoelen voor kinderen.

Qeridoo ontwikkelt en produceert in eigen beheer producten voor ouder en kind. Comfort, veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij voorop. Onze ingenieurs maken daarbij voortdurend intensief gebruik van de ervaring van eindgebruikers.

 

Zo worden o.a. door inzet van klantenpanels de ervaringen en wensen van eindgebruikers geïnventariseerd en gebruikt voor ontwikkeling en verbetering van de producten. Qeridoo producten sluiten daardoor goed aan bij de behoefte van de eindgebruiker.

Kenmerkend voor Qeridoo producten is de rijke uitrusting,  het gebruiksgemak en de gunstige prijs/kwaliteit-verhouding. 

Aandacht voor duurzaamheid

Goede service bieden op onze producten vinden wij belangrijk. Ons doel is dat jij langdurig kunt genieten van jouw Qeridoo product. Daarom hebben wij er ook voor gezorgd dat veel onderdelen van een Qeridoo Fietskar eenvoudig te vervangen zijn. Dit geldt voor het doek en bij de recente modellen zelfs voor het frame. Dus is er een defect of beschadiging ontstaan, dan hoef je in de meeste gevallen niet de kar als geheel te vervangen.

Op deze wijze verlengen wij de levensduur van onze producten zodat jij daar nog lang plezier van hebt.

Sluit Menu
×

Winkelmand