Word partner van Qeridoo

meld u nu aan

Word gratis dealerpunt van Qeridoo

Qeridoo Nederland levert vanuit Amersfoort de Qeridoo fietskar-aanhangers aan geselecteerde verkooppunten in Nederland en België. Als ondernemer selecteert u eenvoudig een van onze partner programma’s. Wenst u geen voorraad, dan kiest u voor Silver Partner. Heeft u een showroom/verkoopruimte waar u de Qeridoo fietskarren en accessoires kunt tonen, dan kiest u voor de optie Gold Partner. Lees hieronder meer over beide vormen. Kies de partnerschap die het beste bij u past en meld u direct aan.

Gold Partner

Silver Partner

Voordeel voor Qeridoo Partners

Meer verkopen

Naast de verkoop van een fietskar genereert u eenvoudig extra omzet omdat u naast montage aan de fiets ook aanvullende Qeridoo producten en accessoires kunt verkopen (Upsell)

Eenvoudig bestellen

Qeridoo Partners beschikken over een eigen toegang op de website van Qeridoo. Binnen deze z.g. klantportal kunt u bestellen en communiceren met Qeridoo. U treft er alle informatie en documentatie aan die u nodig heeft. Heeft u een vraag, dan kunt u die ook daar gemakkelijk stellen. 

Ruimte & Flexibiliteit

Kies de vorm van samenwerken die het beste past bij uw onderneming. Geen risico’s, maar ruimte om flexibel te ondernemen. Bij Qeridoo Nederland kunt u rekenen op professionele ondersteuning, uitstekende service en mogelijkheden om uw omzet te maximaliseren.